BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
StiriDacă doriţi să vă informaţi
eurovision2013

Ţara noastră a fost inclusă în a doua semifinală a concursului Eurovision

in Stiri, Postat de Rody
Ţara noastră a fost inclusă în a doua semifinală a concursului Eurovision. Extragerea a avut loc ieri, la Malmo, oraşul care va găzdui concursul în acest an. România a fost ultima ţară extrasă din urnă, iar piesa care va reprezenta ţara noastră va intra în ultima parte a semifinalei a doua. Finala competiţiei muzicale va avea loc pe 18 mai 2013.
Anul acesta vor participa 33 de ţări, dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 14 mai, iar 17 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, din 16 mai. Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru selecţia naţională o mai pot face până pe 3 februarie, finala naţională fiind programată pe 9 martie. Cele mai bune performanţe ale României au fost în 2005, la Kiev şi în 2010 la Oslo, când Luminiţa Anghel şi Sistem, dar şi Paula Seling şi Ovi au obţinut locul al treilea. Trupa Mandinga, cea care a reprezentat ţara noastră anul trecut, s-a clasat pe locul al 12-lea.

Sursa:reporterntv.ro



1 Comentariu

  1. Rody

    Celor care vor reprezenta Romania,le uram succes si mult noroc..

Lasati comentarii



Celor care vor reprezenta România,le urăm succes şi mult noroc..